Üdvözöljük a KONTHAELEKTRO Kft. honlapján!

Tisztelt Vásárlóink!

Cégünk, Üzletünk nyílt árusítású tevékenységét a VIII. kerület Üllői út 68. szám alatt, november 6-ával megszüntette. A továbbiakban személyes kiszolgálásra nincs módunk, áruházunk oldalán rendelést fogadni nem tudunk. Volt készletünkből történő további vásárlásra a Kontel Kft. oldalán van lehetőségük (kontel.hu).

Kontel Kft. Híradástechnikai Alk. nagykereskedés 1043 Budapest, Munkásotthon utca 33-39. Telefonos elérhetőségeik: +36 1 369 1772 , +36 1 370 3709 Megköszönve eddigi vásárlásaikat, további sok sikert kívánva!

Tisztelettel: Kontha László, ügyvezető

Az üzletünkben telepítésre került OTP POS terminálon keresztül bankkártyával történő fizetésre is lehetőséget biztosítunk.

Üzletünket 1992-ben nyitottuk meg az Üllői út 68. szám alatt. Alkatrészek széles választékával állunk az elektronika iránt érdeklődők, és az elektronikai gyártással foglakozók rendelkezésére. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a piaci kereslet függvényében, hogy mindig a vásárlóink rendelkezésére tudjunk állni.

Ha valamit mégsem talál meg nálunk írjon nekünk, gyors válaszunkban tájékoztatjuk a termék szállítási kondícióiról. Kiterjedt partnerhálózatunk révén sok olyan alkatrészt is be tudunk szerezni, mely jelenleg nincs még kínálati listánkban.

Hogyan vásárolhat nálunk?

Vásárolhat webáruházunkban, személyesen üzletünkben, ha hosszabb listája van elküldheti faxon vagy e-mailben, így lerövidül a várakozási idő is. Ha nem tud személyesen eljönni, rendeljen faxon, telefonon, vagy e-mailben és mi futárszolgálattal másnapra eljuttatjuk Önhöz a 15:00-ig leadott rendeléseket.

 

Hírek

    Jelenleg nincs új hír.

Hasznos linkek